Google reviews 

(4,9 ***** uit 64 reviews)

Kevin Veen

Onze tropische houten vloer laten schuren en oliën door Woodreno. Super resultaat en goede snelle service. Wij zijn zeer tevreden.

 

peggy kop

*****

Onze vloer is heel mooi geworden. We zijn heel tevreden over Maarten van Woodreno. Complimenten een dikke 10😊

 

*****
 
*****
Maarten heeft een 40 jaar oude vloer geschuurd en twee keer gelakt. Het resultaat mag er zijn. Alle nerfjes en knoesten in het hout komen weer zeer mooi naar voren. Het is net of er weer leven in het hout zit.

Maarten werkt hard, is secuur, beleefd en komt stipt op tijd op zijn afspraken. Boven alles is hij een vakman die. Voor een dergelijke klus kan ik Woodreno van harte aanbevelen.
 
*****
Geweldige service, echte perfectionist

 

*****
Ik ben erg blij met onze eikenhoutenvloer die geschuurd en geolied is! Super afgewerkt

 

Michella Vioen-Kolsteren

*****
We zijn erg tevreden met het resultaat, onze vloer lijkt weer als nieuw. We zijn blij dat we de adviezen van Maarten gevolgd hebben! We kunnen Woodreno van harte aanbevelen.

 

Houten vloer, strak gelegd in visgraat. Blij met het resultaat! Goede service!
 

Justin Smits

 

*****
Maarten is een harde werker die meedenkt met z’n klant en z’n afspraken nakomt. Van harte aanbevolen!
 
*****

Vloer super netjes geschuurd en in de olie gezet. We hadden een probleem vooraf dat ook nog ‘ns perfect en zonder al te veel extra kosten is opgelost! Heel erg tevreden!

 

Herbert Coopmans

*****

 

Willem Krebber

*****

Maarten is 's avonds komen kijken en de dag erna teruggekomen om een diepe vochtplek op te schuren en met olie te behandelen. Zeer netjes en snel gewerkt en het resultaat is top!

 

Mariëtte Zeedijk

*****

Hi goede ervaring opgedaan met Renowood. Maarten heeft ervaring, kennis en doet wat hij beloofd.

 

PUTCHA VAMSI

*****

Het schuren en opnieuw oliën van de vloer in de afwerking van onze keuze is zeer goed gedaan. Ook de beschikbaarheid op korte termijn wordt zeer gewaardeerd, omdat hierdoor de vloer op tijd klaar was voor onze verhuizing. Beveel Woodreno ten zeerste aan voor een dergelijke taak!
 

Mr Mo

*****

Maarten vandaag gebeld en hij kon gelijk komen! Hij heeft ons parket professioneel behandeld. Wij zijn erg tevreden en raden hem aan iedereen aan! Bedankt voor je snelle en goede service!

 

Maarten gaat erg vakkundig te werk, onze zeer geleefde eikenhouten vloer ziet er weer uit als nieuw! Alles netjes en schoon achtergelaten, afspraken nagekomen en binnen één dag geschuurd en in de olie gezet. Zeer tevreden.
 

Linda van Rossum

Mijn eikenhouten vloer was aan een opknapbeurt toe en Maarten heeft dit uitstekend gedaan. Contact ging snel en hij kon ook heel vlot al aan de slag. Superblij met het eindresultaat!

 

cagri sener

****

*****
Echte vakman
 

Marco B

 
*****
Parketvloer weer als nieuw! Maarten is een prima vakman waaraan je je houten vloer met een gerust hart aan kan toevertrouwen!
 
*****
Maarten heeft met zijn kennis en kunde onze oude eiken vloer die we aantroffen in ons nieuwe huis weer tot leven gebracht. Het was veel werk maar het resultaat mag er zijn.
 
*****
Vakman! Mijn houten vloer laten schuren en lakken, en plinten laten zetten. De vloer ziet er weer als nieuw uit! Ik ben superblij met het mooie resultaat!
 
Snelle service en goed vakmanschap.
 
Top werk, wat een vakman is Maarten, netjes, secuur en vriendelijk
 
 
Maarten heeft echt uitstekend werk afgeleverd. Vakman!
 
 
*****
 
*****
Een vakman die weet waar hij over praat. Maarten heeft onze eikenhouten vloer geschuurd en geolied en hij ziet er weer top uit. Alle krassen en vlekken zijn verdwenen. Ook was de prijs voor de werkzaamheden bij Woodreno een stuk vriendelijker dan bij het bedrijf die 11 jaar geleden de vloer heeft gelegd. Aanrader.
 
 
*****
 
*****
 
*****
Maarten is een vakman in het leggen en renoveren van (houten) vloeren. Hij werkt secuur.
 
Onwijs vriendelijk en meedenkend, bedankt!
 
*****
Zeer tevreden over het eindresultaat. Prima werk geleverd!
 
Keukenvloer was aan onderhoud toe en Woodreno heeft het afgeleverd als nieuw. Na schuren en lakken kan deze weer velen jaren mee. Alles was netjes achtergelaten. Goede service.
 
*****
Ontzettend gedreven jongeman voor het mooiste resultaat! Erg tevreden Maarten
 
Maarten heeft met aandacht, betrokkenheid en vakmanschap onze 15 jaar oude vloer weer laten stralen. Top!
 
*****
Top bedrijf Maarten is een echte vakman die zijn vak beter dan goed verstaat! Hij komt zijn afspraken na en staat altijd voor je klaar.
 
 
*****
 
*****
 
*****
Onze houten vloer in het nieuwe huis lijkt wel weer nieuw na de behandeling van woodreno, mooi werk en een vriendelijke man. Zeker aan te raden.
 
Zoek je een betrouwbare, betrokken, kundige en hard werkende specialist om jouw parketvloer nieuw leven in te blazen? Woodreno is precies dat! Geweldige service en volledig volgens afspraak. Aanrader!
 
Vloer ziet er weer uit als nieuw.
 
*****
Onze houten vloer en plinten zijn zeer netjes gelegd en geolied. Maarten dacht goed mee qua mogelijkheden en gaf eerlijk advies. Qua communicatie over bijv afspraken was hij naar ons idee niet altijd even duidelijk, maar dat is uiteindelijk netjes opgelost.
 
*****
Erg prettig dat hij op zeer korte termijn beschikbaar was en zo meedacht. Het resultaat is supermooi, heel erg blij mee!
 
Een echte vakman! Super strak gelegde visgraat laminaatvloer van ruim 50m2 gelegd in ons huis in Bergen op Zoom. Zeer tevreden!
 
Zeer snelle service! Maandag gebeld en woensdagochtend al langsgekomen, donderdag rond het middaguur klaar. Ik heb 30 m2 laten schuren, en het resultaat mag er wezen! Aan de oude vloer was jaren niets gebeurd, die zat vol krassen en gaten, maar het ziet er weer fantastisch uit! Prijs conform afspraak voorhand, geen verrassing.
 
*****
Ik vond Maarten op Werkspot. Eenmaal in contact waren we het snel eens over een tijd en bedrag. 
 
Woodreno ingeschakeld om onze huidige eiken vloer te schuren en oliën en een gedeelte aan te helen. Top resultaat! De vloer ziet er weer uit als nieuw en het aangeheelde stuk vloer is niet te onderscheiden van de bestaande vloer.
 
Zeer professioneel de klus geklaard. De communicatie was uitstekend en onze versleten vloer heeft een tweede leven gekregen. Zeer tevreden met het advies en resultaat.
 
Een fijne werker die zijn afspraken na komt en hart heeft voor zijn werk.
Zeker een aanrader.
 
Echte vakman! Zeer tevreden over het resultaat.
 
Maarten did a great job at our place. He replaced the floor with a new laminaat and installed the plinths. We are very happy with the result. Most importantly, the price was fair and he respected the time-line. We highly recommend Woodreno! 
 
*****
Wij zijn erg blij met het resultaat van Maarten zijn werkzaamheden. De houten vloer ziet er weer super mooi uit. Ook Maarten is een prettig persoon om mee samen te werken en fijn om afspraken mee te maken.
 
We hebben een vloer gelegd uit verschillende partijen hout die veel verschil hadden. Maarten heeft hem geschuurd en in de olie gezet en het is weer een geheel. Prima werk
 
Heeft ons uit het nood geholpen toen een andere bedrijf een dag voor uitvoering had afgezegd. Zeer mooie resultaat, houdt zich aan de afspraak. Op tijd af gekregen zoals hij het heeft beloofd. 
 
*****
 
Heeft bij ons de vloer geschuurd. Vakwerk, komt afspraken na een heeft kennis van zaken en dus goed advies. Topwerk, Maarten!
 
*****
 
*****
 
*****
 
Heel blij met het werk dat Maarten heeft geleverd bij ons. Onze vloer is prachtig schoongemaakt en met een nieuwe olie heeft het een totaal nieuw karakter gekregen. Maarten communiceert goed en we zouden het iedereen aanbevelen.
 
WOODRENO, de naam zegt het al, renoveert houten vloeren. Maarten, de eigenaar, is vakkundig, werkt uiters zorgvuldig en schoon, wat je niet verwacht als je hele vloer geschuurd wordt. Hij komt afspraken stipt na. Kortom, dit bedrijf raad ik volledig aan.
 
Onze vloer is prachtig geworden. Prima vakman.