Renoveren van parket in Nederland en België 

Brand- of waterschade, hardnekkige vlekken, krassen, putjes van schoenen, een verouderde beschermlaag, een aanbouw waarin u uw huidige parket wilt laten doorlopen of een nieuwe uitstraling voor uw vloer. Op den duur zijn schades en gebruikerssporen aan uw parket of aanbouw van uw parket onvermijdelijk.

Het liefst wilt u een vloer die er weer als nieuw uitziet. Parket renoveren is een uitstekende alternatieve oplossing voor het leggen van een compleet nieuwe vloer. Parket renoveren is een discipline apart. Wij adviseren u om dit aan een specialist over te laten. Renoveren van parket of schuurvloer in nederland of belgie. Ook voor renoveren houten vloer is Woodreno uw partner.

Woodreno: voor een stralende parket- of houtenvloer

Woodreno is uw specialist voor uw schuurvloer in Noord-Brabant. Wij beschikken over alle machines en vakkundigheid om u te adviseren en de vloer in uw woning of bedrijfspand de renovatie te geven wat deze nodig heeft.

Van Eindhoven tot Den Bosch en van Waalwijk tot Breda en Tilburg: de specialisten van Woodreno laten uw parket- of houtenvloer weer stralen!

Houd uw pakketvloer in optimale staat met een regelmatige onderhoudsbeurt

Parket- en houtenvloeren zijn duurzaam. De vloeren gaan jarenlang mee, zolang u uw vloer op regelmatige basis een onderhoudsbeurt gunt. Heeft u uw vloer veelvuldig in gebruik, dan kunnen de afwerklagen sneller slijten, waardoor uw vloer minder beschermt tegen verontreiniging en vocht.

Wij adviseren u om uw houtenvloer eens in de 5 jaar een onderhoudsbeurt te gunnen en uw parketvloer eens in de 8 tot 10 jaar. Woodreno verzorgt klein en groot onderhoud voor alle soorten parket- en houtenvloeren. Wij geven uw vloer een schuurbeurt en zetten deze opnieuw in de olie of lak, zodat u weer jarenlang van uw vloer kunt genieten. 

Werkwijze

Wij schuren uw vloer met een professionele schuurmachine en werken krassen, slijtage en verkleuringen eenvoudig weg. Vervolgens werken we de vloer af met verschillende lagen lak of olie.

Na het renoveren straalt uw houten vloer weer binnen de ruimte en dat is een veel kleinere investering dan een gehele nieuwe vloer.

Renoveren van parket? Neem contact met ons op

Renoveren van parket? Wij begrijpen als geen ander dat u uw parket- of houtenvloer weer wilt zien stralen. Benieuwd naar de mogelijkheden? U kunt een offerte aanvragen via de contactpagina.