parket en houten vloer leggen in regio Turnhout

Vloeren van hout zijn de blikvanger binnen uw interieur. Parket- en houtvloeren bestaan uit samengeperste houtvezels en zijn afgewerkt met houtprint. Wilt u uw parket of houten vloer laten leggen? Woodreno is de specialist voor het leggen van uw parket en houten vloer in regio Turnhout.

 

Woodreno: uw specialist in het leggen van parket en houten vloeren

Woodreno is uw specialist in het leggen van parket en houten vloeren. Met onze jarenlange ervaring hebben wij al vele vloeren bij particulieren, bedrijven en kantoren mogen leggen. Het leggen van parket en renoveren van houten vloeren doen wij graag.

Natuurlijk zijn wij ook uw partner voor onderhoud, reparatie en afwerking. Wij hanteren eerlijke tarieven en gebruiken de moderne apparatuur en duurzame materialen om tot het beste resultaat te komen.

Vakmanschap en passie voor het beste resultaat

Vakmanschap met passie voor het leggen, renoveren, schuren en onderhouden van parket- en houtenvloeren. Dat is het karakter van Woodreno. Iedere vloer is uniek en verdient een specifieke behandeling. Wij leggen uw vloer met de beste zorg om tot het beste resultaat te komen: een vloer die zijn stempel drukt op de uitstraling van uw interieur.

Uw vloer laten leggen in regio Turnhout? Neem contact met ons op

Uw vloer in regio Turnhout laten leggen? Wij begrijpen als geen ander dat u wilt weten wat uw investering hiervoor is. De prijzen voor het leggen verschillen per vloer. U kunt een offerte aanvragen via de contactpagina