Renoveren van houten vloeren in Nederland en Belgie.

Een houten vloer geeft uw huis of kantoorruimte een warme uitstraling. De vloer brengt de schoonheid van de natuur mee in de ruimte, elke plank is anders. Kortom: een houten vloer leeft!

Is uw houten vloer toe aan renovatie? U kunt uw huidige houten vloer uitstekend laten renoveren. Met behulp van de juiste behandeling door een vakspecialist straalt uw bestaande vloer weer als nieuw.

Renoveren houten vloeren of schuurvloer in Regio Ook voor renoveren van parket is Woodreno uw partner.

Woodreno: uw vloerspecialist in Nederland en Belgie

Woodreno is uw vloerspecialist in Nederland en België voor het schuren en behandelen van parket- en houtenvloeren.

Ons werk is onze passie en uw verwachtingen overtreffen staat bij onze op de eerste plek. Dat realiseren we door gebruik te maken van hoogwaardige machines en de inzet van echte ambachtslieden.

Van Eindhoven tot Tilburg en van Breda tot Waalwijk en Den Bosch: wij zijn de specialist in schuurvloeren voor zowel de particuliere als zakelijke markt die uw vloer weer een nieuw leven inblaast!

Al meer dan 15 jaar ervaring

De kwaliteitsvloeren van Woodreno hebben een lange levensduur, zodat u er lang van kunt genieten. Toch wordt ook uw vloer door de jaren heen zwaar belast. Denk hierbij aan invloeden als het verschuiven van meubels, veelvuldig gebruik door erover te lopen en temperatuurverschillen. Woodreno heeft al meer dan 15 jaar ervaring in het schuren en behandelen van onder meer houten vloeren en kan de gehele renovatie van uw vloer verzorgen.

Werkwijze

Wij schuren uw vloer met een professionele schuurmachine en werken krassen, slijtage en verkleuringen eenvoudig weg. Vervolgens werken we de vloer af met verschillende lagen lak of olie.

Na het renoveren straalt uw houten vloer weer binnen de ruimte en dat is een veel kleinere investering dan een gehele nieuwe vloer.

Renoveren houten vloeren? Vraag direct een offerte aan

Renoveren houten vloeren? Wij begrijpen dat dit best een investering is. Benieuwd naar de mogelijkheden om uw houten vloer weer te laten stralen?

U kunt een offerte aanvragen via de contactpagina. Woodreno staat voor u klaar met een oplossing voor uw parket of houten vloer!